Mols Huisartsenpraktijk is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u (dinsdagmiddag gesloten)
Telefoonnummer:
013-5420646
Telefoonnummer: 013-5420646
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u (dinsdagmiddag gesloten)

Vakantieregeling

Omdat de drukte in de vakantieperioden toeneemt moeten wij helaas een paar maatregelen nemen.
Om de kwaliteit van zorg, zoals wij die gewend zijn te bieden en te kunnen garanderen  willen we in de vakantieperioden de dubbele afspraken zo veel mogelijk beperken. Ook vragen wij u rekening te houden met het plannen van reguliere controles. Deze kunnen liefst buiten de vakantieperiode plaatsvinden. Het zijn immers geen dringende medische hulpvragen.

Voor herhaalrecepten gebruikt u bij voorkeur de mogelijkheid via de website of de receptenlijn. Hiermee ontlast u de assistente.

Wanneer wij zelf op vakantie zijn kunt u uw standaard herhaalrecepten bij uw eigen apotheek ophalen. Wij hebben een speciale vakantieregeling met de apotheek getroffen. Met uitzondering van slaap- en kalmeringsmiddelen. Hiervoor dient u zélf voor aanvang van de vakantie een bestelling geplaatst te hebben.
Bent u dit vergeten dan kunt u bij wijze van uitzondering via de waarnemend huisarts een recept aanvragen waarmee u uiterlijk de periode tot het einde van onze vakantie door kunt.

De herhaalrecepten die via de website en de herhaalreceptenlijn worden aangevraagd worden in de vakantieperiode niet verwerkt.