Mols Huisartsenpraktijk is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u (dinsdagmiddag gesloten)
Telefoonnummer:
013-5420646
Telefoonnummer: 013-5420646
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u (dinsdagmiddag gesloten)

Spreekuur

Uitsluitend op afspraak kunt u terecht op het spreekuur. Het spreekuur is dagelijks van 8.00 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Op dinsdagmiddag is de praktijk gesloten.


U kunt tussen 8.00 en 09.30 uur bellen om een afspraak te maken voor het spreekuur van (indien mogelijk) diezelfde dag of, als de afspraak minder urgent is, voor een afspraak in ochtend later in die week of maand. De assistente zal u vragen naar de reden van uw afspraak. Zij kan het spreekuur beter indelen als zij inzicht heeft in de tijd die uw klacht zal vergen. Ook kan zij u soms telefonisch al adviezen geven.

Voor een spreekuurconsult reserveren wij standaard 10 minuten. Een afspraak geldt voor één persoon en één vraag. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld meerdere vragen of een langer gesprek, meldt u dat dan bij de assistente. Zij houdt daar dan rekening mee met de planning in de agenda en wordt uitlopen van het spreekuur zo veel mogelijk voorkomen.

 

Een telefonisch spreekuur hebben wij niet. Als u de assistente een vraag heeft gesteld die de dokter telefonisch kan beantwoorden wordt u teruggebeld


Als u vanwege uw gezondheid onmogelijk naar de praktijk kunt komen, kunt u 's ochtends tussen 8.00 en 09.30 uur een huisbezoek aanvragen. Vanwege de planning zal de assistente naar de reden van de visite vragen.

Geen vervoer is geen reden om een visite aan te vragen.

 
Indien u ons niet tijdig informeert als u niet kunt komen zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd aan u persoonlijk door te berekenen.
LET OP: Deze factuur zal niet vergoed worden door uw verzekeringsmaatschappij